Penyaringan bahan antimikrob dalam tumbuhan tempatan terpilih terutama yang boleh dimakan /
Enregistré dans:
| Auteur principal: | Noraini Ramli. |
|---|---|
| Format: | Thèse Livre |
| Langue: | Malay |
| Publié: |
1993.
|
| Tags: |
Ajouter un tag
Pas de tags, Soyez le premier à ajouter un tag!
|
Documents similaires
-
Penyaringan bahan-bahan antikulat dari berbagai tumbuhan tempatan /
par: Suzana Saka. -
Bunga-bungaan yang boleh dimakan /
par: Zawiah Ngah,, et autres
Publié: (2022) -
Penyedut minuman mesra alam boleh dimakan
par: Hanafi, Khairiyah
Publié: (2019) - MARDI perkasa penyelidikan durianSpesies durian yang boleh dimakan
-
Kandungan fiber diet di dalam tumbuhan tempatan yang terpilih /
par: Shahrulnaz Norhazli Nazri.
