Peta tinjauan tanah tanih Daerah Gombak, Selangor = Reconnaissance soil map district of Gombak (Bahagian Pengurusan Sumber Tanah, Jabatan Pertanian Malaysia, 2024)
Unit-unit peta mengandungi kumpulan siri-siri tanah yang didapati mengikut corak kaji alam.