Peta tinjauan tanah tanih Daerah Gombak, Selangor = Reconnaissance soil map district of Gombak - Malaysia. Jabatan Pertanian, Bahagian Pengurusan Sumber Tanah (Putrajaya : Bahagian Pengurusan Sumber Tanah, Jabatan Pertanian Malaysia, 2024)
Unit-unit peta mengandungi kumpulan siri-siri tanah yang didapati mengikut corak kaji alam.
Peta ini menunjukkan taburan jenis-jenis tanah secara kasar sahaja dan tidak sesuai untuk kegunaan perancangan rapi kawasan atau projek. Bagi perancangan sebegini maklumat tanah diperingkat separuh lengkap atau lengkap perlu dirujuk.
Text in English and Malay.
Keywords: Soils -- Gombak -- Selangor (Malaysia) -- Maps; Soil surveys -- Gombak -- Selangor (Malaysia) -- Maps; Gombak -- Selangor (Malaysia) -- Maps