Sedia habuan lumayan - sinar harian (2010)
Kolej Enam Belas,Universiti Putra Malaysia(UPM)dengan kerjasama Tasik Idaman Event Sdn Bhd akan menganjurkan Pertandingan Memancing Terbuka UPM bertempat di Bukit Ekspo Taman Pertanian Universiti UPM pada 25 julai.