UPM cipta rekod MBOR, 3000 peserta sertai kejohanan Ragbi - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 19 Februari: Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menerima sijil daripada pihak Malaysia Book of Records (MBOR) bagi peserta paling ramai untuk Kejohanan Ragbi Serdang Sevens 2023.