UPMKB anjur simposium fokus aspirasi pemerkasaan komuniti berteraskan konsep madani - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KUALA LUMPUR, 28 Februari: International Symposium of Social Sciences, Management, Science & Technology (iRandau2023) telah dianjurkan oleh Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak (UPMKB) sebagai platform untuk berkongsi penyelidikan dan penemuan berkaitan sains sosial, ekonomi, dan pengurusan serta sains dan teknologi.