UPM rancang jadi universiti warga emas - Mingguan Malaysia (2007)
Serdang 5 Mei - Institut Gerentologi Universiti Putra Malaysia (UPM) sedang berusaha untuk muncul sebagai sebuah pusat pengajaran khas buat warga tua, yang cukup popular dalam tempoh dua tahun lagi.