Usah terpengaruh e-mel - Harian Metro, Rudy Fazrunisyam Samarudin (2004)
Kuala Lumpur: Penuntut dan orang ramai dinasihatkan jangan terpengaruh dengan khabar angin yang disebarkan melalui e-mel kononnya beberapa siswi Universiti Putra Malaysia (UPM) murtad angkara gerakan bawah tanah yang wujud di universiti itu.