Perbaiki aspek komunikasi - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
Jurang komunikasi antara pengurusan institut pengajian tinggi (IPT) dengan pegawai serta pelajar perlu diatasi bagi memastikan segala perancangan dirangka universiti dapat dijayakan bersama seluruh warganya.