20,000 kunjungi karnival di UPM - Berita Harian (2007)
Hampir 20,000 pengunjung terdiri daripada graduan, mahasiswa institusi pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta (IPTS) membanjiri Karnival Kerjaya Kebangsaan 2007 yang berlangsung di Dewan Besar, Universiti Putra Malysia (UPM) semalam.