UPM anjur MICOLLAC tahun depan - Utusan Malaysia, (2008)
Serdang: Pencinta bahasa, sastera dan budaya Inggeris berpeluang menjadi peserta persidangan Malaysia International Conference on Languages, Literatures, and Cultures (MICOLLAC) yang akan dianjurkan oleh Jabatan Bahasa Inggeris, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, Universiti Putra Malysia (UPM) pada April tahun hadapan.