Pilihan raya kampus, Utusan Rakyat dan Selangor Terkini - Utusan Malaysia, (2011)
PILIHAN raya kampus kali ini tercemar apabila tindakan sekumpulan mahasiswa membuat bantahan sehingga menyebabkan berlaku kecederaan dan kerosakan harta benda universiti. Peristiwa berlaku di Universiti Putra Malaysia (UPM).