Menara jam mercu UPM - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah (2006)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi institusi pengajian tinggi awam (IPTA) pertama membina menara jam dikenali Warisan Budi Putra bernilai RM2.5 juta, sempena sambutan ulang tahunnya yang ke-75.