UPM Jalin Kerjasama Penyelidikan Dengan Syarikat SRI International - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 22 Julai – Pusat Inovasi dan Pengkomersialan (ICC) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berkerjasama dengan sebuah syarikat dari Amerika Syarikat iaitu SRI International menganjurkan kursus latihan yang bertajuk Disciplines Of Innovation (DOI) .