UPM Ambil 4,814 Pelajar Baharu - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 28 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil seramai 4,814 pelajar baharu bagi pendaftaran kemasukan semester pertama sesi 2009/2010 pada 27 dan 28 Jun baru-baru ini.