Pelajar Antarabangsa UPM Juara Deklamasi Puisi NUR FITRI - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
NILAI, 15 Okt – Pelajar Antarabangsa Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Pertandingan Sanggar Puisi Nur Fitri 1429 Hijrah di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) baru-baru ini.