UPM Menang Emas BIOMALAYSIA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KUALA LUMPUR, 9 Oktober – Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) Prof. Madya Dr. Lai Oi Ming memenangi pingat emas Bio-Inno Awards pada Pameran BioMalaysia 2008.