Lelongan Bantu Pelajar - Utusan Malaysia, Siti Khairulnisah (2008)
Barangan lama atau antik bukan sahaja unik tetapi ia mencerminkan kebijaksanaan orang dahulu dalam mencipta pelbagai barangan untuk keperluan mereka.