Jaga Genggam Sarjana - Ahmad Razei anggap usia bukan penghalang kejayaan - Harian Metro, Faizatul Farlin Farash Khan (2008)
Tugasnya sebagai pengawal keselamatan di Universiti Putra Malaysia (UPM) menerbitkan rasa cemburu setiap kali melihat seorang demi seorang graduan menggenggam ijazah sehingga akhirnya dia membuat keputusan mengikut jejak mereka menyambung pengajian ke peringkat lebih tinggi.