69 Atlit Ke IPTA, IPTS Terima Biasiswa Sukan - Berita Harian, Khairina Yasin (2008)
SERAMAI 69 atlit yang kini mengikuti pengajian peringkat diploma dan ijazah pertama di 11 institusi pengajian tinggi awam IPTA dan swasta IPTS dipüih sebagai penerima Biasiswa Sukan Kementerian Pengajian Tinggi 2007.