Nasuha Bina Universiti Herba - Harian Metro (2008)
Nasuha Enterprise Sdn Bhd, syarikat ladang herba terbesar di negara ini bercadang mendirikan sebuah universiti di ladangnya dekat Pagoh, Johor bernilai RM300 juta khusus bagi menjalankan pembelajaran dan penyelidikan herba.