UPM, Diversatech Jalin Kerjasama Komersial Hasil R&D - Berita Harian, (2008)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) mencatat satu lagi kejayaan dalam pengkomersialan produk penyelidikannya apabila menjalin kerjasama pintar dengan sebuah syarikat pengeluar dan pengilang baja terkenal negara Diversatech (M) Sdn Bhd.