Tuanku Canselor lancar Wakaf Ilmu UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 19 Ogos – Tuanku Canselor, Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan melancarkan Wakaf Ilmu UPM serta menyampaikan sumbangan Hari Raya kepada pelajar yatim, asnaf dan saudara baharu di sini.