UPM tingkat penguasaan bahasa Inggeris - Harian Metro, (2004)
Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini memperkenalkan kaedah 'English Zone' dalam usaha mempertingkatkan penguasaan bahasa Inggeris di kalangan mahasiswanya di kawasan kampus.