UPM tingkat kualiti penyelidikan sains dan teknologi makanan

SERDANG, 19 Jan – Fakulti Sains Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan meningkatkan kualiti penyelidikan dalam bidang sains dan teknologi makanan dengan kerjasama syarikat Det Norske Veritas Sdn. Bhd. (DNV). Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat), Prof....

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat,
Médium: UPM News
Jazyk:English
Malay
Vydáno: 2012
On-line přístup:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/18765/1/UPM_tingkat_kualiti_penyelidikan_sains_dan_teknologi_makanan.pdf
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!