Pendidik terbaik bentuk graduan cemerlang –Tan Sri Dr. Arshad Ayub - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG – Pendidik memainkan peranan penting untuk membentuk graduan cemerlang kerana pelajar yang cerdik akademik belum tentu berupaya untuk menjadi cemerlang.