UPM anjur sidang bahasa - Berita Harian, (2003)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mengajurkan Persidangan Antarabangsa Bahasa, Sastera dan Budaya ke-3 (Micollac 2003), mulai 23 hingga 25 April ini, di Sunway Lagoon Resort Hotel, Petaling Jaya, Selangor.