Tapir Bukit Cherakah Mati Lagi - Utusan Malaysia, (2008)
Seekor tapir betina ditemui mati dipercayai dilanggar kenderaan di jalan berhampiran Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Perdana, Puncak Alam di sini semalam.