Lebih baik Majlis Peguam jadi parti politik - Mahathir - Utusan Malaysia, (2012)
PUTRAJAYA 16 Mei - Tun Dr. Mahathir Mohamad berkata, adalah lebih baik Majlis peguam menjadi parti politik dan bukannya organisasi yang mewakili profesion guaman bagi mengelakkan kekeliruan dalam kalangan masyarakat.