Penerbit USM bolot tiga anugerah MAPIM 2011 - Berita Harian , (2012)
KUALA LUMPUR:Penerbit Universiti Sains Malaysia (USM) menang tiga daripadaenam anugerah yang dipertandingkan pada Anugerah Majlis Penerbitan Ilmiah Malaysia (MAPIM) 2011 anjuran MAP1M dengan kerjasama Jabatan Pengajian Tinggi.