Career Expo 2012 tawar 300 peluang kerja daripada 50 syarikat - Utusan Malaysia (2012)
KUALA LUMPUR 9 Mei - Career Expo 2012 selama dua hari pertengahan bulan ini anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM) seharusnya menjadi tumpuan graduan dan bakal graduan institusi pengajian tinggi (IPT) awam dan swasta kerana sebanyak 300 peluang pekerjaan akan ditawarkan pada program itu.