Rakyat Malaysia pertama felo Universiti Cambridge - Berita Harian , (2012)
KUALA LUMPUR: Tutor universiti putra malaysia (UPM), Azree Shahrel Ahmad Nazri (gambar) menjadi rakyat Malaysia pertama dilantik sebagai felo penyelidik bidang matematik gunaan di Universiti Cambridge, United Kingdom.