IRU jalin kerjasama IPT tempatan - Berita Harian , (2012)
KUALA LUMPUR:Rangkaian Unieversiti Putra Malaysia Penyelidikan Inovatif (IRU) Australia merintis kerjasama penyelidikan antarabangsa menerusi pemeteraian memorandum persefahaman (MoU) dengan lima institusi pengajian tinggi (IPT) negara ini.