Siswa ketagih laman sosial - Zaharom, Basir (2012)
Majoriti pelajar Melayu di universiti didapati lebih gemar menggunakan internet bukan untuk tujuan ilmiah sebaliknya bersosial di lawan sesawang seperti facebook,Twitter,youtube dan lain-lain.