Glamor beri anak susu ibu. - Mohd Adnan, Rosmaliana Aida (2012)
MEMBEKALKAN anak dengan susu badan secara eksklusif sepanjang enam bulan pertama kehidupannya seharusnya dijadikan satu kemestian bagi memastikan bayi memperoleh khasiat kolosterum yang terkandung dalam susu ibu.