Huawei tubuh makmal latihan - Berita Harian , Rosniza Mohd Taha (2012)
Peneraju penyediaan penyelesaian teknologi maklumat dan komunikasi (lCT) global,Huawei menubuhkan Makmal Latihan Universiti Huawei (HUTL).