Jalin kerjasama promosi R&D - Berita Harian , (2012)
United Malacca Bhd (UMB) menjalinkan kerjasama dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk mempromosikan penyelidikan dan pembangunan (R&D) dalam semua aspek penanaman dan pengurusan ladang sawit.