Lengkapi diri hadapi cabaran baharu di kampus - Utusan Malaysia, (2012)
TIMBALAN Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah mengingatkan mahasiswa baru yang terpilih mengikuti pengajian di institusi pengajian tinggi agar melengkapkan diri untuk berhadapan cabaran dunia baru bergelar mahasiswa.