Majlis Konvokesyen ke - 36 - Harian Metro, (2012)
Selain pencapaian graduan Ph.D, graduan Master, Bacelor dan Diploma turut membuktikan kesungguhan usaha dan komitmen mereka bukan sahaja dikongsi bersama ibu bapa, keluarga dan para pensyarah tetapi budaya ilmu mereka disebar luas agar berterusan dari generasi ke generasi bagi bersama-sama membina tamadun Malaysia yang berkualiti dan lebih maju pada masa hadapan.