Universiti ASEAN digesa bawa pendidikan tinggi ke peringkat antarabangsa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
PUTRAJAYA, 6 Mac (UPM) - Universiti di Persatuan Negara Asia Tenggara (ASEAN) digesa meningkatkan kerjasama dengan rakan-rakan di Eropah untuk melonjakkan pendidikan tinggi ke peringkat antarabangsa.