Pelajar UPM godam sistem untuk faedah tanpa bimbang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 30 April (UPM) – Kebiasaannya hanya seorang pencuri mampu menangkap pencuri atau mungkinkah juga, hanya seorang penggodam dapat menangkap seseorang penggodam?