Jaga genggam sarjana - Harian Metro, Faizatul Farlin Farush Khan (2008)
Tugasnya sebagai pengawal keselamatan di Universiti Putra Malaysia (UPM) menerbitkan rasa 'cemburu' setiap kali melihat seorang demi seorang graduan menggenggam ijazah sehingga akhirnya dia membuat keputusan mengikut jejak mereka menyambung pengajian ke peringkat lebih tinggi.