Anugerah Untuk Saintis Wanita - Utusan Malaysia, Sadatul Mahiran Rosli (2008)
Buat kali ketiganya L'Oreal Malaysia menawarkan Anugerah Nasional Fellowship untuk Wanita dan Sains (FWIS) 2008 kepada tifa orang saintis wanita negara ini yang berkelayakan bagi menggalakkan pembabitan mereka dalam dunia penyelidikan sains.