UPM tubuh Yayasan Pak Rashid - Berita Harian, Mohd Feroz Abu Bakar (2000)
Mungkin ramai dikalangan generasi baru hari ini tidak mengenali siapa Mohd Rashid Ahmad dan kaitannya dengan Universiti Putra Malaysia (UPM).