Disambut baik - Utusan Malaysia, (2009)
Bengkel Pengenalan Tumbuhan Ubatan Baru anjuran Institut Biosains, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang berlansung selama dua hari, Selasa dan Rabu lepas di universiti itu menerima penyertaan yang memberansangkan.