Penembak Iran terus tutup peluang trio negara - Berita Harian, Mohd Ali Majid (2008)
Penembak Iran terus membuktikan kehebatan mereka apabila terus menguasai acara 25 meter pistol perseorangan dan berpasukan, sekali gus mengetepikan peluang trio negara yang kembali beraksi selepas digantung, melakar kejayaan di Kejohanan Piala Ally Ong, semalam.