Pelajar Fakulti Pertanian Memenangi Award Pembentang Terbaik AWESF 2013 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
Serdang- Pelajar Universiti Putra malaysia (UPM) Marina Roseli memenangi anugerah Pembentang Terbaik dalam ‘Asia Women Eco-Science Forum 2013’ (AWESF 2013) dengan tajuk pembentangan ‘Bodiversity and Sustainable Development in Malaysia’