Pensyarah UPM menang pingat emas - Harian metro, (2009)
Pesyarah Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi pengat emas pada Pameran Water Malaysia 2009 di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) baru-baru ini.