UPM Tidak Pernah Abai Kemudahan Kampus Bintulu - Berita Harian, Abdullah Arshad (2008)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) ingin merujuk aduan Pelajar Jauh Rembau Negeri Sembilan dalam ruangan ini pada 13 Jun bertajuk Kampus (UPM) Bintulu serba kekurangan.