Nazmizan mahu berhijrah - Harian Metro, Malik Muhamad (2003)
Kecewa dengan layanan negeri sendiri, membuatkan pelari pecut negara, Nazmizan Muhammad, berhasrat mewakili negeri lain pada kejohanan yang berlansung pada tahun ini.